Drar mig ut mot Vänerns "kust" på höstlovet!

Nu är det HÖSTLOV! Så jag beger mig ut mot Vänern och lämnar datorn hemma (kanske mobilbloggar om det finns uppkoppling). Kommer inte hem förän nästa vecka. Vill önska er alla en riktigt skön helg!

RAMSVIK - bilder del 1

Här kommer några bilder från Ramsvik. Enjoy!
Vågornas brytning
Fin utsikt
Torn av stenar (ej uppställda av mig, stog sådär på marken när vi kom dit)
Kurviga bulor
Röda små fina blommor(?)... eller växter...
Sjöbodar och båtar
Undersidan uppåt
Gammal eka
Det var sjukt vackert där ute på klipporna! Snorhalt och blåsigt, men det hindrade inte oss från att fotografera den vackra naturen.

Snorhalt och underbar utsikt

Idag har vi i fotogruppen varit i Ramsvik. Jättefint ställe! Det var fint väder men klipporna var snorhala, och fotoläraren halkade och gjorde nästan en volt, nästa sekund låg han på marken och svor. Bilder kommer imorgon!


Uppgång

26 oktober, underbar morgon!

Ben&Jerry's

Slutade runt klockan 11 idag, drog då bort till Willys och köpte lite mat + Ben&Jerry's (kände att det behövdes eftersom annars skulle jag aldrig orka att skriva klart engelskan).

MYLO XYLOTO

Borde sova... äh, gör det efter att jag lyssnat klart på Coldplays nya skiva MYLO XYLOTO. Skivan är värd varenda öre so far!

 


5 timmar försening

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej! Tidningspressen hos GT har gått sönder, så nu är det fem timmars försening på allt! Ååh, vad skall jag göra nu då? Det är ju folk som betalade igår för dagens tidning... Nu är jag inte glad.


Inte min dag...

Usch, jag vill bara krypa under täcket och sova!
Dagen har inte alls varit bra:
  • jag tappade ut hela flingpaketet på köksgolvet
  • tappade mitt puder så det sprack (nu är det bara små bitar kvar)
  • cyklade försent till skolan
  • fick ta en omväg för att kommunen fixade ny asfalt på "min" skolväg
  • blev nästan överkörd av en personbil som inte hade skrapat rutorna (lovar att personen i bilden inte ens såg ut)
  • strömavbrott i skolan så inget utav dagens hårda arbete sprades på datorn
  • träningsvärk
Den 21 oktober 2011 är här med förklarad som min otursdag.
Gammal bild från stadens skatepark - inomhus

Lipton Forest Fruit

Jag har lite svårt för te, men med smak av skogens härliga bär så funkar te alldeles utmärkt!

 


Flätor och fiskben

Denna vackra fläta har Linnea gjort på Stina. Flätor och fiskben funkar tydligen väldigt bra ihop!

Instagram

Följ mig gärna på Instagram: lovisaand
image descriptionimage descriptionimage descriptionimage description

Fotostudion = gamla låtar från förr

Nu sitter vi 9 personer inne i fotostudion och lyssnar på Markoolio, Aqua, Spice Girls och lite annat. Det läskiga är att vi kan texterna till i princip alla låtar som är från 90-talet. Just nu är det Disney som streamas på Spotify, underbart!
Senare idag kommer vi i Foto A att rigga ett fotografi - vi skall rigga upp en scene och sedan ta ett kort. Vi har inspirerats av Gregory Crewdson som bygger upp hela kulisser för en bild. Det kommer att bli awesome!
image description
Bilden tagen i helgen via Instagram!

Jag älskar svart-vitt och Mopsar

De som känner mig vet att jag ÄLSKAR, Ä-L-S-K-A-R, hundrasen Mops. De små hundarna är så gulliga med deras intryckta ansikte och deras "skruffande" när de skäller(och andas i vissa fall). Jag SKALL köpa en Mops eller någon sorts Bulldog när jag flyttar hemifrån!

Dessa bilder är från en fotouppgift som handlade om fotohistoria. Vi har tagit en fotograf (som var född innan 1970) vi gillar och utifrån den fotografens bildspråk ta liknande bilder. Jag valde Rolf Wertheimer.

Kassettband och hans moster

Hallojsan!
Gårdagen spenderades på en liten rund tur till Överby för att införskaffa ett nytt iPhone-skal och kläder. Men några kläder blev det icke, utan istället kom jag hem med två par Osis Dust It (puder som ger volym - som faktiskt fungerar!) och ett kassettband som fodral till iPhonen.
Månen har varit fram och hälsat på i några dagar nu. Han tycker tydligen det är roligt att väcka mig med sin stålkastare mellan klockan 5.00 och 6.00 på morgonen. Inte lätt att sova med månsken i anstiktet. Katten fick också ett spel nu på morgonen inne på toaletten. Hon ville att jag skulle öppna fönstret, så hon kunde titta ut över gatan i 3 minuter...

Zombies will take you

bilder från Tumblr

Ville bara säga...

... att mina Dr. Martens är jättesköna och värda dess höga pris! Alla ni där ute som går och väger mellan äkta och oäkta - ni bör köpa äkta då dessa håller bättre i längden och är undebara att gå i! Skorna sitter som en smäck efter någon vecka eller två när de är ingådda och lite mjukare i skinnet. Det var bara det jag ville säga! :-)

Pärlor

Fotot tagen förra året den 7 november, tror att snön kom bara några få veckor efteråt.

Sommar, sommar, sommar 2011


Bilder från tjejkvällen!

Här kommer bilderna - som lovat - från tjejkvällen! Insåg nu att det mest blev bilder på vilka som var med, antar att det mest var "skitbilder" de andra 300 bilderna. Bilderna snodde jag ifrån Stinas facebook - förlåt mig Stina!

Anton Corbijn uppgift

Här kommer bilderna som jag tog till våran Anton Corbijn uppgift.

Kent i skolan och jag är en vampyr

Jag har världens coolaste lärarinna i svenska. Idag skulle vi ha läst en text och analyserat den, men hon ångrade sig och istället fick vi lyssna på Kent och deras skiva "Kent". Utifrån låten "Jag vill inte vara rädd" skrev vi om våra egna fobier i diktform. Dessutom fick jag veta att en lärare på skolan har varit en utav medlemmarna i gruppen Broder Daniel - NICE!
+ kan jag inte sluta att lyssna på "Jag är en vampyr" med Markus Krunegård! Låten är ju helt underbar!
Hmm... skulle behöva lite hjälp med min header, vette f*n vad jag skall ha?
För er Spotify-användare:
Kent – Jag vill inte vara rädd
Markus Krunegård – Jag är en vampyr

3D - lite coolt

 

 


Personal Jesus

Bilder från weheartit och tumblr
Sitter och diggar till lite gamla godingar som Depeche Mode, Nirvana och U2. När det kommer till U2 så gillar jag deras låtar som skrevs förr, men jag är inte lika imponerad av bandet eller låtarna längre...

RSS 2.0