Anton Corbijn + Foto A = sant

Yeeeees!! Äntligen skall vi börja med ett projekt i Foto A som handlar om fotografen Anton Corbijns bildspråk. Har längtat jättelänge!
Förrästen så finns det nu en Blogg.se app, äntligen säger jag bara! :-)


Trolldagarnas sista dag - vad hände här?

Sista dagens av Trolldagarna här i staden. Det har varit marknad, tivoli och event hela helgen, men idag när jag och min familj cyklade ner fanns det bara en kille som stod och sålde brända mandlar. Vart är marknaden? Jag som hade sett framemot att få köpa det klassiska marknadsgodiset... Jaja, vi gick till ett urmysigt café ist och åt ny gräddade våffllor som var slajmiga (?). Det var tydligen inte meningen att vi skulle ned idag enligt alla världens väsen.
Allt mellan himmel och jord fanns blandat inne på cafét.

Gillade starkt att de hade satt en guldram runt en fototapet!

Gårdagens kväll

Tjejkväll blev som förväntat OTROLIGT KUL! Vi åt och proppade i oss chokladmuffins och chokladmousse. Tolv töser blev vi som skrattade så vi vek oss mot slutet då ett par tjejer lekte charader. Tror att det fotades runt 400 bilder med en kamera - tyvärr inte med min... Bilder kommer iomgångar då jag fått tag på de.
Men nu beger jag mig snart bort mot ICA Kvantum och tömmer affären på godis!

Ett rött sken


Mixade runt lite iphotoshop. Gillar redigeringen extremt mycket!

Regn, regn och åter regn

Sitter just nu på fotolektionen och försöker vara kreativ - det går sådär.

Greta Garbo is her name

Min pisse-misse som bara sover hela dagarna!

Dr. Martens

Då var jag ett par Dr. Martens rikare! Beställde dessa underbaringar på shock.se i söndags och fick hem dem idag. Sitter som en smäck (storlek 42). Detta är mina allra första par och de är här för att stanna!

Walk your own way


Tandställning, godis, iPhone och vännen min

Hejsan!
Dagen till ära har spenderats med min kära vän Elin (som är fett avundsjuk på min iPhone). Sitter här nu hemma hos mig med varsin dator - nördvarning! Och lördag betyder godis! Fast insåg att jag inte kunde köpa något segt eftersom det skulle fastna i tandställningen... Fast jag är rätt säker på att jag kan överleva på choklad i ett år framöver ;-)
Det var bara +4 grader ute när jag skulle ut med GT:n imorse, hörde faktiskt någon som skrapade på en bilruta. Hösten och vintern närmar sig med stormsteg och det älskar jag! Jag är en riktigt höst-människa, älskar att få dra på sig flera lager kläder, halsduk, mössa, vantar, kängor - ja hela paketet.
Jag idag - halsduk, Gina Tricot

Mormor & Morfar

Mina kära morföräldrar var här förut och fikade. Mamma har bakat en underbar äpplekaka och en "ny" banankaka. Alltid lika roligt när mormor och morfar kommer och hälsar på oss! Visserligen bor de inte så långt ifrån oss, men man ses i alla fall så sällan.
Mitt rum är nu kliniskt rent! Har städat och donat hela dagen, så nu förtjänar jag att dra iväg och ta hand om mig också. Ett BodyJam-pass piggar alltid upp och denna gången är det en ny instruktör - får hoppas på att hon är duktig. Angående gårdagens spinning-pass så säger jag bara MESIGT! Gick dit, satte mig på cykeln, trampade runt lite och inget mer med det?! Det passet var supermesigt - ingen bra musik, inget tempo, inget flås, inte en svettdroppe (?????) och det sämsta av allt en tråkig instruktör!
Nej, nu skall jag stänga av datorn och byta om till träningskläder.

Träning

Nu verkar det som om jag börjar få iordning på det mesta (typsnitt, färger), nu gäller det bara att skaffa mig en riktigt snygg header.
Senar ikväll drar jag iväg på ett spinningpass. Haha, mina klasskamrater tyckte att jag tränade mycket när de såg mitt "schema" i kalenderna. Tydligen är fyra gånger träning i veckan mycket enligt dem - om man frågar mig så tycker jag att det är lagom.
En gammal bild på mig när jag var runt 5-6 år (?)

Första inlägget

Sitter just nu och försöker förstå mig på html-koderna för designen?! Som tur är så har jag snälla Linnea som kommer att hjälpa mig förstå detta!
Så vi får väll se hur detta blir i slutändan, men jag tror allt att det skall gå att få ihop något bra. Så från och med nu och ett tag framöver så kommer det att se lite virrigt ut på bloggen...

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0